Помпи и системи за поливане от Двор и Градина

За нас правилното и редовно поддържане на двора и градината винаги е било на първо място. Имаме удоволствието да Ви представим нашите топ предложения за поливни помпи и поливни системи. Чрез тяхната помощ ще можете лесно и качествено да поддържате своята градина и да сте сигурни, че никога растенията в нея няма да изсъхнат.

Най-нови продукти

Траш помпа за замърсена вода

Траш моторна помпа HY-T 80 -3" замърсени води – Hyundai

Напояването на вашия двор или градина е неизменна част от всекидневните грижи. Макар че всяко растение се нуждае от различно количество вода с оглед на неговия вид и сезон, всички имат нужда от периодично поливане. Само така растат силни и здрави.


Когато в близост до вас има естествен източник на вода, най-добре е да черпите запаси от него. Ако водата му попада в категория замърсена т.е. има наличие на твърди частици, задължително е да използвате подходяща за случая помпа. Траш моторна помпа HY-T 80 безпроблемно изпомпва замърсена вода с частици до 35 мм в диаметър. Разполага с мощен двигател, който гарантира макс. дебит от 750 л/мин. Помпата се предлага с резервоар с вместимост 3,6 л., което е напълно достатъчно при поливане на малки и големи тревни площи.


Замърсените води също са ценен ресурс. Нека ги използваме правилно! А в комбинация с 2 години гаранция е идеалното решение за Вашата градина.

Виж повече Купи
дълбочинна хидрофорна помпа

Хидрофорна помпа дълбочинна с ежектор АJDm 75/4H

Изпомпването на вода от кладенеца се случва с минимални усилия, ако имате такава под ръка. Прокарването на водопровод на вилата в планината или подобряването на текущия в къщата на село е по-лесно от всякога. Не е трудно дори поливането на засадени площи, които са на по-висока надморска височина от източника на вода. За тези и подобни ситуации разчитайте на хидрофорната дълбочинна помпа с ежектор АJDm 75/4H.

Тя е надежден избор, когато изпомпвате чиста вода без наличие на твърди частици. Двигателят й е с мощност 750W и достига дебит от 1800 л/час. Корпусът й е изцяло чугунен, а резервоарът побира 24 л вода. Създава напор между 21 и 50 м, като позволява поливане от далечно разстояние.

При използването на хидрофорната помпа съобразявайте, че тя не е подходяща за употреба при замърсени води или такива, които съдържат киселина, соли или запалителни материали. Максималната температура на течността не бива да надвишава 40°С. Гаранция и поддръжка в рамките на 2 години.

Виж повече Купи
Потопяема дълбочинна помна 4SK

Помпа потопяема дълбочинна 4SKm150 - Ф 95мм

Потопяемите дълбочинни помпи са специализиран вид помпи. Те са с издължен и стеснен дизайн, което ги прави подходящи за пускане в изкопи, кладенци и при сондажи. Използват се за целите на напояването и водоснабдяването.

4SKm150 - Ф 95мм е потопяема дълбочинна помпа, която може да се спуска максимално на 15 м. Разполага с много мощен двигател, който работи с 1100 W. С негова помощ създава напор от 100 м и достига дебит от 40 л/мин. Тази потопяема помпа без проблем ще изкара на повърхността водата, до която стигне. При нейната употреба обаче следва да се съблюдават две важни условия – водата.

Виж повече Купи
Хидрофорна помпа LKJ800

Хидрофорна помпа LKJ 800 IA

Хидрофорните помпи са универсалното решение, когато се нуждаете от по-високо напрежение в тръбите на водопровода. Дали ще е за целите на селското стопанство, за по-голямо удобство във вилата или за промишлени цели, достъпът ни до вода трябва да е лесен и постоянен.

LKJ 800 IA е модел хидрофорна помпа, чийто корпус е изработен изцяло от чугун. Може да се използва при изпомпване от кладенци, резервоари и др. Помпата е оборудвана с достатъчно мощен двигател, за да създаде напор от 40 м и да достигне макс. дебит от 60 л/мин. Работното налягане, с което работи, е 1.4/2.8 бара, а смукателната й дълбочина е 8 м.

Забравете за моментите, когато водата не достигаше до втория етаж на къщата - решението на проблема се нарича хидрофорна помпа LKJ 800 IA.

Виж повече Купи