Тримери в електронен магазин Двор и Градина

Електронен магазин Двор и Градина е собственост на "Зелена линия". Ние сме професионалисти в озеленяването и предлагаме широка база от продукти, нужни за правилното поддържане на Вашата градина или двор. Тримери и коси, които може да откриете при нас са с гарантиран произход и 100% гаранция за качество.

Най-нови продукти

Моторна коса тример BC 26

Моторна косачка тример ВС 26 - 0,7 kW MTD - корда / нож

Всеки двор без оглед на големината му се нуждае от периодично косене, за да има здрав и красив вид. Тревата лесно избуява и затова всеки градинар било то професионалист или любител се нуждае от най-подходящата за него косачка.

Моторна коса ВС 26 е идеалният помощник за поддръжка на по-малки тревни пространства – тя е лека, удобна и практична. Достига до всички трудните места без усилие, като така ви пести време и енергия.

Този модел бензинов тример предлага два варианта са косене: с нож и с корда. Кордата е подходяща при косене най-вече на трева. С нея тримерът работи по-тихо с ширина на обхвата от 42 см. Ножът за косене се прилага при по-дебели бурени, като неговият обхват е 25,5 см. Моторната коса се стартира ръчно и достига скорост от 9000 об/мин. Управлява се лесно, а ръкохватка тип „мотоциклет“ предлага комфорт на захвата.

Модела e разработен за всеки любител градинар, но може да се използва и от всеки професионалист. А заедно с него получавате и 2 години пълна гаранция, за да може да поддържате своят двор и градина целогодишно.

Виж повече Купи
тример McCulloch

Тример Husqvarna 555RXT

Когато се налага да работи в трудни терени, всеки градинар търси най-добрата косачка. Такава, която разполага с голяма мощност, бързо ускорение и издържа целодневно натоварване.

Бензиновата коса HUSQVARNA 555RXT е тримерът отговарящ на високите изисквания на всеки професионалист. Разполага с дълъг вал и конична предавка под ъгъл от 35°, което улеснява широкия замах и позволява успоредно със земята косене. Тази бензинова косачка е оборудвана със специален двигател, който понижава разхода на гориво и вредните емисии във въздуха. Достига 9000 об/мин за бързи резултати и качествено косене дори в тежки полеви условия.

Благодарение на системата LowVib® пък осезаемо се намаляват вибрациите по време на косене. В комбинация със специалния самар Balance XT и регулируемата ръкохватка удобството по време на работа се увеличава осезаемо.

Храсторез HUSQVARNA 555RXT е разработен за вещите специалисти, но е предизвикателство и за всеки любител градинар.

Виж повече Купи
Самоходна косачка 4х4 McCulloch

Тример McCulloch B40B Elite

Работата в градината никога не свършва. Винаги има какво да се полее, разсади или изкоси. Ето защо всеки градинар се нуждае от елитен помощник в ежедневните грижи

Моторната коса McCulloch е тримерът, който ще удовлетвори дори най-високите очаквания. Коси треви и бурени без усилие, а чрез системата Tap N Go косачната корда се удължава единствено с леко почукване в земята. За отсичане на растения, достигнали по-късен етап на вегетация, косачката има възможност за поставяне на нож. Удобният самар гарантира на всеки градинар равномерно разпределяне на тежестта и пълен комфорт по време на работа.

Този модел моторна коса е оборудван с мощен двутактов OxyPower двигател, който намалява съпротивлението при стартиране на косачката с до 40%. Гарантира мощност, издръжливост и по-икономичен разход на гориво.

Тримерът McCulloch достига до всички трудни места във вашата градина, двор или ливада. Максимално намалява ръчната работа, като ви пести време и усилия. Стабилната му конструкция гарантира дългогодишна експлоатация дори при ежедневна употреба. Това е елитна коса за поддръжка на градини от елитно ниво.

Виж повече Купи
Акумулаторна косачка 380 Li

Бензинов тример McCulloch TRIMMAC

Тревата избуява и в най-затънтените и тесни места – около огради, камъни, преграждения и т.н. Ето защо дори малките дворове се косят и имат нужда от редовна поддръжка. За подобни ситуации всеки градинар би искал по-малка, но също толкова надеждна моторна коса.


Бензинов тример McCulloch TRIMMAC е лек, практичен и удобен за съхранение. С него дори любителите градинари ще усетят работата като игра. Косата е с теглото от едва 3.9 кг и почти не се усеща в ръката. Притежава извита линия на вала и ергономична ръкохватка, които допринасят за по-голям комфорт.


Режещата корда на моторния тример подкосява всичко по пътя си, а удължаването й се случва само с леко почукване в земята. Бензиновата косачка стартира с минимални усилия благодарение на специална подскачаща помпа, която поддава необходимото гориво към карбуратора. Достига 7800 об/мин.


Освен продукта, получавате и гаранция в срок до 2 години от закупуването му, както и цялостно обслужване и отговор на всичките Ви въпроси от нашите консултанти.

Виж повече Купи